Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Елизабет Кравец: Oт години се състезавам и прославям България на спортни състезания, гордея се и с украинската жилка

Шоу

Елизабет Кравец: Oт години се състезавам и прославям България на спортни състезания, гордея се и с украинската жилка

Елизабет Кравец: Oт години се състезавам и прославям България на спортни състезания, гордея се и с украинската жилка - Tribune.bg

Елизабет Кравец е на почти 18 години, многократен шампион на България по спортни танци, зодия Козирог. Висока е 178 см и притежава перфектни моделски мерки 89/63/90. Преди няколко дни очарова журито и многобройните гости на конкурса „Мис Варна“ с красотата си и с уникално сценично присъствие, и харизма.

Интервю на Десислав Димитров – Desso

Varnautre.bg

 

- Здравей, Елизабет, как реши да се запишеш за участие на конкурса “Мис Варна”?

- От малка искам да стана модел, преди 2 години участвах за първи път в “Мис Варна”, много ми допадна атмосферата, приятелствата които завързах, работата с Мира Матеева и нейния екип. След това се записах на курс за модели в агенцията. Имах доста участия в ревюта, фотосесии. Тъй като тази година навършвам 18 години реших отново да участвам в конкурса. Нямах очаквания да спечеля, просто ми липсваше голямата модна сцена и исках да бъда отново част от това прекрасно шоу.

- Разкажи ми за спортните си постижения.

- Тренирам спортни танци от 13 години и успях да стана многократна шампионка на България. Имам много отличия и на европейски и световни турнири, като най-голямото ми постижение е 7 място на световното първенство.

- В момента освен за конкурса „Мис България“ се подготвяш и за световен турнир по състезателни танци кога ще бъде той?

- Да, подготвям се за световното първенство което ще се проведе на 26 ноември в Белгия. Полагам много усилия и ще дам всичко от себе си за да представя отново достойно Варна и България.

- Вчера се разрази голям скандал около украинският ти произход, как ще коментираш това?

- Аз се гордея с това, че имам украинска жилка, но смятам че това че съм на половина украинка изобщо не е уместно да бъде повод за скандали. Ако не беше сложното международно положение едва ли някой щеше са повдигне темата и да има скандал.

- От години прославяш България на елитни европейски и световни турнири обижда ли те отношението към теб от последните часове?

- Да, от години се състезавам и прославям България на елитни спортни състезания и правя всичко възможно знамето на България да се вее висока на почетната стълбичка на световно ниво. Не мога да кажа, че съм обидена на хората за негативните коментари. По-скоро бях шокирана и в недоумение, но сред този скандал получих и огромна подкрепа от страшно много хора и искам да им благодаря.

Моите родители са ме научили да не обръщам внимание на негативни коментари, защото винаги ще ги има. Гледам да съм положителна да си върша работата правилно и с усмивка, да давам всичко от себе си и успехите идват.

- Ако трябва да избираш между спортната си кариера и тази на модел кое ще приоритизираш?

- Докато съм млада смятам, че ще успея да съчетая и двете неща. Танците са моят живот, без които не мога, а успешната кариера на модел е детската ми мечта. Ще видим в бъдеще как ще се развият нещата, но мисля че имам много енергия и ще се справя перфектно и на двете поприща.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Актуална тема

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Кой носи вина за бедствената ситуация по софийските улици?
Покажи резултати Скрий резултати