Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Фенове искат Емилия Кларк да замести Амбър Хърд в „Аквамен“ 2

Шоу

Фенове искат Емилия Кларк да замести Амбър Хърд в „Аквамен“ 2

Фенове искат Емилия Кларк да замести Амбър Хърд в Аквамен 2 - Tribune.bg
Снимка:

След поражението на Амбър Хърд в съдебната битка с Джони Деп и присъдата ѝ да заплати обезщетение от 10,4 млн. дол. на бившия си съпруг, актрисата е изправена пред проблеми, свързани със спасяването на ролята ѝ в предстоящото продължение на „Аквамен“.

 В разгара на споровете около пускането на „Аквамен и Изгубеното кралство“ петицията „Премахнете Амбър Хърд от „Аквамен 2“ вече достигна над 4,6 милиона подписа в Change.org.

 Сега феновете на лентата искат да видят Емилия Кларк да поема ролята на Мера от Хърд в предстоящото продължение. Вече дори има множество фен арт по темата.

 Известният дигитален художник Дейго де Соуса представи нова спираща дъха концептуална творба, на която Кларк заменя Хърд в ролята на Мера, а феновете не могат да контролират вълнението си.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Diego de Sousa (@diiegodesigner)

Въпреки че творението не е нищо повече от концептуален преглед на това как Кларк би могла да изглежда в ролята на Мера, феновете вече дадоха своето одобрение.

 Филмът „Аквамен и изгубеното кралство“ ще излезе по кината на 17 март 2023 г. Засега Хард е в него, но ролята ѝ е сведена до минимум екранно време.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Има ли фактор, който разколебава доверието ви в честността на вота и изборните резултати?
Покажи резултати Скрий резултати