Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Филм с Меган Фокс се снима в България

Шоу

Филм с Меган Фокс се снима в България

Снимка:

Първите снимки на американска продукция в Европа след блокирането

„Millennium Media“ стартира от днес снимките на продукция на „Till Death“ с участието на Меган Фокс /„Трансформърс“/ в София, във филмовите студия на компанията „Nu Boyana“.

Австралийският режисьор S.K. Дейл ще режисира трилъра по сценарий, написан от Джейсън Карви. Филмът е обнадеждаващ знак за рестарта на продукциите в Европа, като ще бъде първата американска продукция, която се снима в „Nu Boyana“ след като пандемията COVID-19 спря голяма част от филмовата индустрия.

Сюжетът разказва за Ема, изиграна от Фокс, която се озовава насред сцена за отмъщение и е оставена с белезници до мъртвия си съпруг. Неспособна да се освободи, тя трябва да намери начин да оцелее, когато пристигнат двамата убийци, за да завършат работата.

„Ние сме много развълнувани и щастливи да можем да продължим да правим това, което обичаме - филми“, сподели един от продуцентите на лентата Танър Мобли.

За да могат снимките на гостуващата американска продукция да протекат безопасно в съответствие с процедурите за безопасност на COVID-19, местните разпоредби, както и указанията на SAG, „Millennium“ заяви, че работи с българското правителство и Министерството на здравеопазването. Някои от тези мерки включват задължително тестване за коронавирус на актьорите и екипа както преди, така и по време на производството и снимането, социална дистанция на снимачната площадка и носенето на маски от целия персонал зад камерата.  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема