Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Гари Барлоу и Питър Андре работят по общ проект

Шоу

Гари Барлоу и Питър Андре работят по общ проект

Снимка:

Фронтменът на популярната група от 90-те години „Take That“ Гари Барлоу работи с Питър Андре по нов проект. Андре, който доби популярност с хитовете „Mysterious Girl“ и „Flava“, се присъедини към Барлоу по време на онлайн виртуалните му концерти „Crooner Sessions“ и разкри, че колегата му не само го е насърчил да започне работа по нов албум, но и да участва в неговите собствени планове.                                  

„Случайно получих тласък от двама души. Единият беше синът ми Джуниър, който ми казваше да напиша нещо готино, актуално и свежо, другият беше Гари Барлоу. Гари и аз направихме една от неговите „Crooner Sessions“ миналата година по време на първия локдаун. След това му изпратих песни, които бях написал и той ми каза да се върна в студиото и да направя малко музика“, споделя Андре. „Така че сега работя по два проекта - един албум, който планирам да пусна скоро и друг отделен проект с Гари.“

Най-големият син на Питър, който е от бившата му съпруга Кейти Прайс, 15-годишният Джуниър, също се присъединява към баща си в студиото.

„Джуниър беше с мен през уикендите и наистина се радва на преживяването“, споделя щастливият баща.

След заразяване с коронавирус миналия месец, 47-годишният певец най-накрая се чувства отново в добро здраве.

„Най-накрая успявам да тичам, без да се задъхвам след възстановяването си от коронавирус. Само преди две седмици ме затрудняваше едно просто каране на колело“, споделя Питър Андре.      


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още