Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Гари Барлоу и Питър Андре работят по общ проект

Шоу

Гари Барлоу и Питър Андре работят по общ проект

Гари Барлоу и Питър Андре работят по общ проект - Tribune.bg
Снимка:

Фронтменът на популярната група от 90-те години „Take That“ Гари Барлоу работи с Питър Андре по нов проект. Андре, който доби популярност с хитовете „Mysterious Girl“ и „Flava“, се присъедини към Барлоу по време на онлайн виртуалните му концерти „Crooner Sessions“ и разкри, че колегата му не само го е насърчил да започне работа по нов албум, но и да участва в неговите собствени планове.                                  

„Случайно получих тласък от двама души. Единият беше синът ми Джуниър, който ми казваше да напиша нещо готино, актуално и свежо, другият беше Гари Барлоу. Гари и аз направихме една от неговите „Crooner Sessions“ миналата година по време на първия локдаун. След това му изпратих песни, които бях написал и той ми каза да се върна в студиото и да направя малко музика“, споделя Андре. „Така че сега работя по два проекта - един албум, който планирам да пусна скоро и друг отделен проект с Гари.“

Най-големият син на Питър, който е от бившата му съпруга Кейти Прайс, 15-годишният Джуниър, също се присъединява към баща си в студиото.

„Джуниър беше с мен през уикендите и наистина се радва на преживяването“, споделя щастливият баща.

След заразяване с коронавирус миналия месец, 47-годишният певец най-накрая се чувства отново в добро здраве.

„Най-накрая успявам да тичам, без да се задъхвам след възстановяването си от коронавирус. Само преди две седмици ме затрудняваше едно просто каране на колело“, споделя Питър Андре.    


Последвайте ни в Google News

 

Етикети албум, музика

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети