Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Gipsy Kings пеят за гости на Fibank

Шоу

Gipsy Kings пеят за гости на Fibank

Gipsy Kings пеят за гости на Fibank - Tribune.bg
Снимка:

Международният джаз фестивал в Банско е най-големият летен музикален форум в България

И това лято Банско беше музикална арена на джаз изпълнители от цял свят - станалият вече световноизвестен Банско Джаз Фест се проведе за 21-ви път. Концертите привлякоха над 60 000 посетители, които се заслаждаваха на изпълненията на популярни музиканти и банди от цял свят.

Специалната VIP джаз вечер на Fibank (Първа инвестиционна банка), която традиционно се провежда по време на феста, се състоя в петък на 10-ти август 2018 в градината на „Ла Веранда” в Кемпински Хотел Гранд Арена Банско. Сред гостите бяха клиенти, партньори и приятели на банката.

Стилният коктейл започна в 19:30 ч. с кулинарни изненади и специални гости – легендарната група

Gipsy Kings.От сцената звучаха любими хитове на публиката като Bamboleo, DjobiDjoba, Volare, Un Amor. Gipsy Kings за пореден път показаха, че хубавата музика няма възраст. Групата издава първия си албум през 1987 г., който за кратко става мултиплатинен. Те имат продадени над 25 милиона албума, нoсители са на много световни награди, сред които „Грами” и „Латино Грами”.

След коктейла гостите получиха комплимент от Fibank и с осигурен транспорт от организаторите стигнаха до площада, където се насладиха на изумителните изпълненията на Lisa Simone и Matt Bianco. Атмосферата беше наситена с танци, джаз и свежия полъх на Пирин планина. А след 23 ч. партито продължи в пиано бар Sing Sing „Кемпински“, като специален гост беше британската банда The David Dower Trio.

Международният джаз фестивал в Банско е най-големият летен музикален форум в България. Музикалното събитие вече 16 години се осъществява с подкрепата на Fibank (Първа инвестиционна банка), която за поредна година бе генерален спонсор. За разлика от много други фестивали, непросъществували във времето поради липса на финансова подкрепа, която може да доведе до фалит на организаторите, фестивалът в Банско се проведе за 21-ви път това лято.

За поредна година феновете на джаза в България се радваха на безплатни концерти и за една седмица забравиха проблемите си благодарение на подкрепата и партньорството на Fibank (ПИБ) с мажоритарни собственици Ивайло Мутафчиев и Цеко Минев. По мнение на всички присъствали този фестивал бе незабравимо преживяване за сетивата.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Ivaylo Minev Изкарайте пари от интернет – бързо и лесно.
Ако имате нужда от финанси, за да не сте фалит в края на месеца, не се залъгвайте с бързи кредити. Вече можете без проблеми да спечелите пари без да полагате усилия и време.
Регистрирайте се, вижте мнения на клиенти, последните новини от платформата и почнете да печелите пари ОЩЕ СЕГА: http://cashsurfingnetwork.com/index.php?reff=ivailodminev
08.03.2019 10:11 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати