Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Годежен пръстен с Мики Маус отказа булка от сватба

Шоу

Годежен пръстен с Мики Маус отказа булка от сватба

Снимка:

Бъдещата булка била почитателка на анимационните филми на Дисни

Годежният пръстен е най-важното бижу, което една жена ще притежава в живота си - така че е напълно естествено повечето дами да желаят то да бъде вечно и елегантно.  И макар, че всяка бъдеща булка има коренно различни идеи как ще изглежда пръстенът ѝ мечта, със сигурност можем да се съгласим, че Мики Маус не се вписва в представите за романтика, любов и сватбено бижу. Въпросът не стои така обаче за двойка от Полша. 

Млада полякиня помолила годеника си за годежен пръстен в нестандартен стил. По-късно обаче тя се оплакала, че е получила „най-грозното нещо на света“, пише таблоидът „Сън“.  

Бъдещата булка била почитателка на анимационните филми на Дисни и избрала за годежа пръстен с Мики Маус, инкрустиран с диаманти. Избраникът ѝ открил украшението в канадски сайт и помолил роднини от Торонто да му помогнат при закупуването.

Така се стигнало и до предложението за брак, което мъжът направил съвсем подобаващо в Дисниленд. Разочарованието на неговата дама обаче било огромно, когато тя видяла, че пръстенът се различава много от снимката в интернет. На всичкото отгоре годеникът бил сбъркал и размера.

„Това беше най-грозното нещо, което съм виждала в живота си. Бях шокирана, че той не е направил нищо, след като е видял колко много се различава от снимката в сайта. И беше твърде голям. Прилягаше само на палеца ми“, споделя ужасената годеница.

Тя дори сравнява бижуто с „нощен кошмар“ и признава, че го е свалила веднага, след като се прибрала вкъщи.

Според изданието двойката не е сключила брак, а най-вероятната причина е именно разочароващото украшение.     

ФейсбукФейсбук

ФейсбукФейсбук

                                         


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още