Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. „Гръцкото семейство Бекъм“ се разведе

Шоу

„Гръцкото семейство Бекъм“ се разведе

Снимка:

Една от най-богатите двойки в Европа се разделя след 20 години

„Гръцкото семейство Бекъм“ на Демис Николаидис, европейския шампион от Португалия`2004 и певицата Деспина Ванди се разпадна. Бившият нападател на АЕК (Атина) и президент на родния си клуб Демис Николаидис официално обяви развода си. Новината за разпада на едно от най-богатите семейства в Гърция и Европа избухна като „бомба“ при съседите.

Двамата са женени 18 години, но се събират три години преди това, така че общият период във връзката им е 21 години. Двойката има и две деца - син Йоргос и дъщеря Мелина.

„Нашият абсолютен приоритет е грижата и защитата на нашите деца и искаме зачитането на нашето решение, като дали ще има още детайли по темата, си го запазваме като единствено наш приоритет“, се казва в съвместното им изявление.

Бившият гръцки национал и певицата бяха една от най-популярните двойки в Гърция и дълго време бяха пример за партньорство и подкрепа.

През 2014 г. телевизията Discovery Channel разказва за семейството на Николаидис и Ванди във филм за най-богатите хора в Европа, след като те притежават пари, бижута и имоти на стойност 25 милиона евро.  

 

 


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още