Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Григор Димитров разкри официално пред света коя е жената до него

Шоу

Григор Димитров разкри официално пред света коя е жената до него

Снимка:

Мириардерската щерка Лолита Османова е на 27 години и вече има един брак зад гърба си

Григор Димитров разкри официално пред света коя е жената до него. От месеци се говореше, че новата му любов е Лолита Османова, която е дъщеря на руски милиардер. Тя дори присъстваше на турнира във Виена в ложата на най-добрия ни тенисист. До този момент обаче никой от двамата не признаваше каква е истината.

Преди броени часове българската тенис звезда все пак реши да покаже, че двамата наистина са заедно. Гришо пусна в профила си в Instagram първата им обща снимка, на която двамата са по улиците на френския алпийски курорт Анси и изглеждат истински щастливи един с друг.

Мястото, което са избрали говори още повече за това колко са влюбени. Кадърът е запечатан на „Моста на влюбените" в един от най-красивите средновековни градове на Франция, чийто исторически център е опасан от канали. Именно там двойките увековечават любовта си, оставяйки заключени катинарчета с имената си.                        

Лолита Османова е на 27 години и както Гришо живее в Монако, има собствен бизнес. Тя вече има зад гърба си един брак с Гаспар Авдолян, който също е милиардерски син. Сватбата им привлече вниманието на световните медии с това, че се състоя в „Долби Тиътър“ в Холивуд - мястото, на което ежегодно се провежда церемонията за наградите „Оскар“. Въпреки пищното празненство обаче, бракът им продължи малко повече от година.                                                                                             


Коментари (1)

Цело наше село сън не спеше ............. Еле най-сетне! Гришо разкри официално коя е жената до него... каква радост само .... па и тейко и от сой - Браво!
01.12.2020 15:05 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема