Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Хари и Меган прекалиха: Съседите им със забрана да ги заговарят и да искат да видят бебето

Шоу

Хари и Меган прекалиха: Съседите им със забрана да ги заговарят и да искат да видят бебето

Хари и Меган прекалиха: Съседите им със забрана да ги заговарят и да искат да видят бебето - Tribune.bg
Снимка:

Местните скочиха: Щеше да е забавно, ако не беше прекалено, дори кралицата се радва като я поздравяват

Съседите на херцозите на Съсекс получиха „списък със съвети“, които да следват в общуването си с тях с „оглед на добрите междусъседски отношения“, предават световните медии.

34-годишният принц Хари и 37-годишната му съпруга Меган живеят във Фрогмор котидж близо до Уиндзор, Югоизточна Англия. Съседите на кралската двойка бяха уведомени за правилата, които включват и забрана да пожелаят да видят двумесечният им син Арчи.

Местен жител заяви пред медиите: „Тази забрана щеше да е забавна, ако не беше толкова прекалена“. Списъкът с правила беше оповестен на среща на местната общност и изненада жителите на градчето. Някои от тях заявиха, че херцозите на Съсекс имат повече правила и изисквания от самата кралица.

Местен жител се оплака: „Това е изумително. Никога до сега не сме чували подобно нещо. Всеки, който живее в района работи за кралското семейство и знае как да се държи учтиво и с уважение. Не са ни казвали как да се държим с кралицата. Тя е щастлива, когато хората я поздравяват“.

От Бъкингамския дворец обаче отричат херцозите на Съсекс да имат нищо общо при съставянето на списъка с правилата за поведение.

„Те не са запознати със съдържанието на списъка. Това беше брифинг на добра воля, който да помогне на малката местна общност да разбере как да посрещне по най-добрия начин двамата новодошли и да им помогне при потенциална среща с непознати“, казва се в позицията на двореца.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети