Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Хенри Кавил ще е Конър Маклауд в римейк на класиката „Шотландски боец“

Шоу

Хенри Кавил ще е Конър Маклауд в римейк на класиката „Шотландски боец“

Хенри Кавил ще е Конър Маклауд в римейк на класиката Шотландски боец - Tribune.bg
Снимка:

Актьорът Хенри Кавил ще е Конър Маклауд в римейк на класиката „Шотландски боец“ от 1986 г.. В оригиналния филм изгря звездата на Кристоф Ламбер, който се превъплати в ролята на безсмъртния воин от XVI в. Лентата ще бъде рестартирана от Lionsgate, а режисьор на продукцията ще е  Чад Стахелски, добил популярност с „Джон Уик“.

Именно Стахелски издава, че Кавил е един от фаворитите за ключовата роля във филма. „Не става въпрос само за мускули и душевност. Смятам, че той има невероятен диапазон и мисля, че ще донесе нещо много специално", посочва режисьорът пред изданието Collider. Чад Стахелски смята, че звездата от „Супермен“ и „Вещерът“ има "физиката и харизмата да изиграе главната роля във филма“.

В оригиналния филм сър Шон Конъри, Ламбер и Кланси Браун са в ролята на безсмъртни същества, които се преследват едно друго, за да съберат повече сила. Филмът, забележителен с фразата си „There can be only one“ и саундтрака на Queen, породи четири продължения и три spin-off телевизионни сериала.

 


Етикети филм
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети