Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. ХИТ – снимка край Попишка чупи рекорди във Фейсбук

Шоу

ХИТ – снимка край Попишка чупи рекорди във Фейсбук

Снимка:

За два дни вече е споделяна хиляди пъти

Много хора се хвалят за местата, които са посетили, със снимки с крайпътни табели. Точно това прави и българинът Йонко Петков, който решава да се щракне за спомен на входа на троянския квартал Попишка.

Петков обаче извежда жанра „туристическа снимка“ на нови висоти. Той заснема не един, а два кадъра. На първия е прилично облечен. А на втория – буквално „Попишка“.

Снимката е споделена на 12 януари, но вече чупи всякакви рекорди по отношение на споделяния. Като очевидно хората високо оценяват чувството за хумор на Йонко Петков и смелостта да се съблече в името на изкуството.

Самият Петков бяга от България 1989 г., съобщава „Монитор“. Той получава политическо убежище в Нова Зеландия след решение да смени българското си име с турско в знак на солидарност с негови приятели, които били засегнати от Възродителния процес.

„Надявам се, че местните жители на Попишка са я възприели с чувство за хумор и като опит за популяризиране по нестандартен начин на някогашната балканска махала“, коментира 51-годишният мъж.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема