Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Холи Бери луда по български фитнес уред

Шоу

Холи Бери луда по български фитнес уред

Снимка:

Създаден е от национален състезател, по аналогия с агнето, което българските борци мятали на гръб

Сексапилната актриса Холи Бери е впечатлена от български фитнес уред. Това ясно проличава в профила ѝ в Туитър, където тя позира по време н тренировка с Bulgarian bag. „Създаден за олимпийските спортисти“, обяснява тя.

Историята на българската тренировачна торба тръгва от някогашния национален състезател за България, а днес треньор по класическа борба в САЩ Иван Иванов. Специфичната форма се ражда по аналогия с агнето, което българските борци мятали на гръб по време на националните събори по народни борби. На оригиналните български торби е изобразен родният трибагреник и има надпис Bulgarian bag.

Исках да вкарам в залата уред, с който да наблегна на функционалната подготовка, най-вече на силовата издръжливост, при високоразрядни спортисти-борци. За целта развих специална тренировъчна система. Не съм мислил да налагам Bulgarian bag във фитнеса. Така се получи, разказва Иванов пред БНР преди време.

На снимките на Холи Бери тя с треньор си Питър Лий Томас. На нея двамата клякат с известния вече в цял свят уред на раменете си. Актрисата била впечатлена от уреда и той присъствал често в тренировките ѝ.

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема