Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. И най-харесваният пост в Инстаграм е снимка на... яйце

Шоу

И най-харесваният пост в Инстаграм е снимка на... яйце

Снимка:

Победи рекорда на Кайли Дженър и тя отговори подобаващо

Снимка на яйце се превърна в най-харесвания пост в Инстаграм. Изображението е харесано над 38 млн. пъти и популярността му продължава да расте. Всъщност снимката на едно обикновено яйце е публикувана с амбициозна цел – да победи рекорда за най-много харесвания на Кайли Дженър. И успява. На 4 януари е публикувана снимката с призив: „Нека поставим световен рекорд за най-харесвана снимка в Инстаграм. Да победим настоящия рекорд на Кайли Дженър ( 18 млн.)“.

На 6 февруари 2018 година Кайли Дженър - малката дъщеря на семейство Кардашиан-Дженър, обяви, че е родила дъщеря си Сторми. Тогава тя събра и рекордни харесвания. Сега, научавайки че рекордът ѝ е подобрен, тя отговори с видео в Инстаграм, в което чупи сурово яйце.

 

 
 
 
View this post on Instagram

Take that little egg

A post shared by Kylie (@kyliejenner) onJan 13, 2019 at 6:04pm PS

Не ясно кой точно стои зад снимката с яйцето. Индипендънт се е свързал с предполагаемия потребител, който е публикувал поста. Той разказва, че не е очаквал да постигне такъв успех и че не е особено активен. Той използва псевдонима Eugene the egg и споделя, че има едва 400 последователи в личния си профил в Инстаграм. За сравнение Кайли Дженър има над 100 млн.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема