Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Илон Мъск и певицата Граймс се разделиха

Шоу

Илон Мъск и певицата Граймс се разделиха

Снимка:

Те споделиха, че вече не са двойка, но са в добри отношения

Американският предприемач Илон Мъск и канадската певица Граймс (с истинско име Клер Буше) се разделиха след три години брак, съобщава "Педж Сикс".

50-годишният ръководител на SpaceX и Tesla потвърди пред изданието, че той и 33-годишната Граймс вече не са двойка. Той подчерта, че те са останали в добри отношения и продължават съвместно да отглеждат едногодишния си син на име X Æ A-XII.

„Разделихме се, но все още се обичаме, виждаме се често и сме в страхотни отношения“, каза Мъск.

Той отбеляза, че причината за това е честата раздяла на двойката поради работа.

„Работата ми в Space X и Tesla изисква от мен да съм постоянно в Тексас или в чужбина, а тя работи предимно в Лос Анджелис“, обясни бизнесменът.

Двойката е видяна за последно заедно на „Мет Гала" в началото на септември, когато Граймс се разходи сама по червения килим. Мъск също присъства на събитието, но се присъедини към нея на афтърпартито.

Певицата Граймс се запозна с Мъск през 2018 г. През май миналата година двойката се сдоби със син, когото кръсти X Æ A-XII. Това е шесто дете на бизнесмена и първородно на изпълнителката. Според Граймс X в името е „неизвестна променлива“, Æ е елфическият правопис на AI (изкуствен интелект или любов), а A-12 е американски високопланински разузнавателен самолет.  

 

 


Топ новини

виж още

Актуална тема