Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Име-емблема за БНТ слиза от екран

Шоу

Име-емблема за БНТ слиза от екран

Снимка:

Водещата Мира Добрева остава зад кадър в „Отблизо”

Мира Добрева няма да води предаването "Отблизо", а ще отстъпи мястото си на двама свои колеги, потвърди известната журналистка пред „24 часа”.

Тя няма да напуска БНТ, а ще прави документалната част в него. Мира Добрева споделя, че решението е изцяло нейно, а не на ръководството.

"Аз си оставам продуцент на "Отблизо", не съм аут от БНТ, както написаха някои жълти издания. Дала съм сърцето си на това предаване. Когато обичаш толкова много нещо, искаш да му дадеш още повече от себе си. Аз искам моите колеги, които застанат на мястото на водещите от тази неделя, да му вдъхнат от своята свежест и идеи. Те са нови и силни лица", обясни Добрева.

Новите лица на "Отблизо" стават червенокосата репортерка Боряна Граматикова и колегата ѝ Деян Спасов, който е участвал в предаването, правил е рубриката "Вдъхновяващите българи". Зрителите ще ги видят още тази неделя, на 8 декември.

"Говорили сме с ръководството тази промяна да е за четирите ни празнични издания. Те започват тази седмица, когато и студиото вече е с коледна украса. Според мен човек трябва да има силата да отстъпи назад, за да се развива, и да даде шанс на другите да покажат себе си", категорична е Мира Добрева.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема