Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Искате ли да узнаете какво ви носи бъдещето?

Шоу

Искате ли да узнаете какво ви носи бъдещето?

Снимка:

Изберете си карта и след това прочетете какво ви очаква по-долу!

 

Карта № 1

Невероятно добри времена наближават живота ви, през които не се предвиждат никакви проблеми или сериозни трудности. И ако има някакви проблеми на хоризонта, те не трябва да се вземат под внимание, тъй като те по никакъв начин не могат да помрачат живота ви и да имат по-сериозни последици. Всичко ще се развие според вашето желание. Най-важното е да поддържате позитивно отношение и да вярвате в себе си и всичко ще бъде наред.

 

Карта № 2

Трябва да знаете, че всичко, което правите през следващите месеци, трябва да бъде направено от вас лично, ако искате успешно да завършите въпросната задача. Не е нужно да зависите от помощта на трета страна, въпреки че постоянно ще чувствате желание да потърсите помощ поради сложността на задачите, които ще ви чакат в близко бъдеще!

Само се фокусирайте върху задачите и темите, които ви интересуват, и бъдете по-внимателни и отговорни от всякога. Не трябва да бъдете повърхностни за събитията от живота си, трябва да сте сериозни по отношение на задачите и да се самоусъвършенствате колкото е възможно повече! Успокойте се и действайте така, както ви подсказва вашата интуиция!

 

Карта № 3

Всичко ще се подобри в живота ви и няма да се притеснявате за нищо. Ще почувствате, че най-накрая постигате всичко, което искате. Най-накрая ще имате възможност да си отдъхнете, да се отпуснете и да се насладите на малките неща, за които не ви е стигало време.

Опитайте се да се заобиколите с хора, които са искрени с вас и ви желаят всичко най-добро, заради самите вас. В крайна сметка само тогава можете да получите цялата благословия, която съдбата е готова да ви даде.

 

Карта № 4

Благодарение на находчивостта, бързината и рационалността си можете да постигнете осезаем напредък за удовлетворяване на вашите нужди и желания. Всичко, което сте искали, със сигурност ще се сбъдне.

Въпреки това, избягвайте прекалената самоувереност и не надценявайте способностите си. В крайна сметка, макар че сте много талантлив и блестящ човек, не е възможно да получите всичко наведнъж.

 

Автор: Ивелина Пенчева - астролог,

автор на книгите "Астрология на съдбата" и "Тайнството живот"  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още