Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Искате ли да узнаете какво ви носи бъдещето?

Шоу

Искате ли да узнаете какво ви носи бъдещето?

Искате ли да узнаете какво ви носи бъдещето? - Tribune.bg
Снимка:

Изберете си карта и след това прочетете какво ви очаква по-долу!

 

Карта № 1

Невероятно добри времена наближават живота ви, през които не се предвиждат никакви проблеми или сериозни трудности. И ако има някакви проблеми на хоризонта, те не трябва да се вземат под внимание, тъй като те по никакъв начин не могат да помрачат живота ви и да имат по-сериозни последици. Всичко ще се развие според вашето желание. Най-важното е да поддържате позитивно отношение и да вярвате в себе си и всичко ще бъде наред.

 

Карта № 2

Трябва да знаете, че всичко, което правите през следващите месеци, трябва да бъде направено от вас лично, ако искате успешно да завършите въпросната задача. Не е нужно да зависите от помощта на трета страна, въпреки че постоянно ще чувствате желание да потърсите помощ поради сложността на задачите, които ще ви чакат в близко бъдеще!

Само се фокусирайте върху задачите и темите, които ви интересуват, и бъдете по-внимателни и отговорни от всякога. Не трябва да бъдете повърхностни за събитията от живота си, трябва да сте сериозни по отношение на задачите и да се самоусъвършенствате колкото е възможно повече! Успокойте се и действайте така, както ви подсказва вашата интуиция!

 

Карта № 3

Всичко ще се подобри в живота ви и няма да се притеснявате за нищо. Ще почувствате, че най-накрая постигате всичко, което искате. Най-накрая ще имате възможност да си отдъхнете, да се отпуснете и да се насладите на малките неща, за които не ви е стигало време.

Опитайте се да се заобиколите с хора, които са искрени с вас и ви желаят всичко най-добро, заради самите вас. В крайна сметка само тогава можете да получите цялата благословия, която съдбата е готова да ви даде.

 

Карта № 4

Благодарение на находчивостта, бързината и рационалността си можете да постигнете осезаем напредък за удовлетворяване на вашите нужди и желания. Всичко, което сте искали, със сигурност ще се сбъдне.

Въпреки това, избягвайте прекалената самоувереност и не надценявайте способностите си. В крайна сметка, макар че сте много талантлив и блестящ човек, не е възможно да получите всичко наведнъж.

 

Автор: Ивелина Пенчева - астролог,

автор на книгите "Астрология на съдбата" и "Тайнството живот"


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Актуална тема

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Кой носи вина за бедствената ситуация по софийските улици?
Покажи резултати Скрий резултати