Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Ицко Финци и Лиза готови за второ бебе

Шоу

Ицко Финци и Лиза готови за второ бебе

Снимка:

Ицко Финци и Лиза Боева са готови за второ бебе. Влюбените са толкова щастливи заедно, че нищо чудно скоро да си родят още един наследник, съобщава HotArena.

„Ицко Финци е много, много щастлив с младата си прекрасна жена Лиза. Детенцето им вече не е бебе, Матилда май е на 4 години. Радвам им се. Двамата се обожават”, споделя режисьорът Георги Стоев–Джек по повод любовта на Ицко Финци с младата му съпруга.

Големият сценарист и режисьор споделя още, че много пъти са го разпитвали за връзката на Финци с младата Лиза. „Дори ме питаха много, дали това дете е тяхно. Е, чие да е? Плюс това, аз не съм им светил на тези хора.

Но знаете ли, мога да кажа това, което знам със сигурност. В кръчмата „Сам дойдох” преди време Ицко свири на акордеон и цигулка, пя и танцува. Тогава отстрани го наблюдаваше жена му Лиза. Как го гледаше само тази жена! С огромна любов и очарование, обожава го! И той нея така. Ако знаете как си говорят, как се държат един с друг. Ами това е любов. И второ, и трето дете да си правят, че какво може човек повече да иска?”, коментира още Стоев, пише „България днес”.

Авторът на „Спас и Нели”, заедно с Джони Пенкова са най-близките приятели на Ицко Финци. Великата тройка често се събира без повод и по празници, просто да се „изкефят” на компанията си.

„Трябва да се гледа с насмешка на живота и с чувство за хумор, иначе за къде сме”, пита сценаристът режисьор.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема