Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Ива Софиянска е безработна и скучае

Шоу

Ива Софиянска е безработна и скучае

Снимка:

Ива Софиянска-Божкова направи нещо супер неочаквано – дъщерята на бившия столичен кмет Стефан Софиянски и снаха на забегналия в Дубай хазартен бос Васил Божков, която винаги се е криела от всякаква публичност извън професионалните камери, потърси диалог в Инстаграм.

Бившата водеща на лайф стайл рубрики в Нова телевизия призова последователите си да й задават въпроси, на които обещава да отговори. Тя признава, че се чуди как да оползотвори часовете, в които няма семейни ангажименти, пише standartnews.com. 

"Здравейте, пускам малко въпроси отговори, защото ми се отвори много свободно време. Децата са на онлайн училище, а аз няма къде да отида на работа, както знаете“, споделя Ива. 

До началото на 2020-а синът и дъщерята на Ива и Антон Божкови посещаваха детската градина, която е собственост на майката на убиеца на Милен Цветков. Малко преди трагедията Софиянски-Божкови отписаха хлапетата от учебното заведение в Лозенец.  


Коментари (3)

кесо Абе, дали се е записала в Бюрото за безработни?
09.12.2020 17:32 / Отговор
коментар А да бе, как така ще се запише!Свекъра и ще праща пачки с пари и така....!Тя като щерка на с.мафиянски и е "под нивото" да се записва в бюрото по труда както ние!
12.12.2020 08:30
сивата котка При Гала да й сложат един стол и ей ти тебе работно място. Хем ще бръщолеви, сиреч отговаряйки на въпроси, които и баба Драганка от село Долно Нанагорнище ще чуе и види по тиливизора, че до там Инстаграм не достига. Света подготвя ваксини, а ние Гала и подобните й за вечността в Нова тв.
10.12.2020 17:53 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още