Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Изберете символ и получете жизнено важен съвет!

Шоу

Изберете символ и получете жизнено важен съвет!

Изберете символ и получете жизнено важен съвет! - Tribune.bg

Вижте отговорите!

Символ 1 - Някой във вашата среда скоро ще се нуждае от съвет, защото ще има някакъв проблем. Вие също трябва да решите важен въпрос. Основното нещо е да не бързате. В миналото понякога сте вземали лоши решения, защото не сте мислили достатъчно. Човек, когото познавате, заслужава признание и благодарност за всичко, което е направил за вас.

Символ 2 - Нещо блокира вашата енергия. Това може да е човек или навик, който ви дърпа назад от успеха. Трябва да премахнете този човек или навика от живота си, едва тогава ще успеете.
Понякога самите вие подценявате себе си. Сравнявате се с други, които имат много неща. Обърнете се назад и осъзнайте цялото щастие, което сте дали и сте получили през живота си! И ще разберете, че всичко не е толкова лошо, колкото си мислите!

Символ 3 - Вие сте пропуснали няколко възможности, които ви е поднесъл живот и дори не сте забелязали. Просто трябва да сте внимателни към вратите, които ще се отворят пред вас!
Възможно е да срещнете човек, който ще стане много важен за вас. Скоро ще се състои първата ви среща, а по-късно дори може да имате общи проекти.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

Автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“ 


Последвайте ни в Google News

 

Етикети тест, символ

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети