Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Изненада: Тейлър Суифт с нов албум - втори албум за тази година

Шоу

Изненада: Тейлър Суифт с нов албум - втори албум за тази година

Изненада: Тейлър Суифт с нов албум - втори албум за тази година - Tribune.bg
Снимка:

Певицата Тейлър Суифт изненадващо обяви, че пуска точно днес в полунощ нов албум, втори за тази година, съобщи Би Би Си.

Албумът "Evermore" е описан като продължение на "Folklore", който Суифт пусна на пазара през юли. Записан дистанционно заради карантина, този албум оглави класациите на САЩ и Великобритания и печели номинации за шест награди Грами, включително и за албум на годината.

Суифт каза, че новата колекция от 17 песни включва песни от същите сесии. "Казано ясно, просто не можехме да спрем да пишем", споделя тя.

"За да се опитаме да го кажем по-поетично, имаме чувството, че стоим на ръба в гората и имаме избор: да се обърнем и да се върнем или да пътуваме по-нататък в тази музика. Избрахме да се скитаме по-навътре“. , пише Суифт.

„Имаше нещо различно при  "Folklore". При създаването му се чувствах сякаш повече се връщам, отколкото да заминавам. Обичам бягствата, които открих в тези въображаеми / не въображаеми приказки. Обичах начина, по който приехте мечтите и трагедиите в епичните истории за любовта, изгубена и намерена във вашия живот. Така че просто продължих да ги пиша.", разказва певицата.

Тейлър Суифт съобщи в социалната мрежа, че освен деветия си студиен албум, ще пусне и видеоклип към песента "willow".


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети