Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Какво е Grindr?

Шоу

Какво е Grindr?

Какво е Grindr? - Tribune.bg
Снимка:

През последните дни това приложение нашумя доста

Елза Парини, LifeOnline

В света на  бързите кредити, бързите закуски и взаимоотношения, технологичните гиганти не закъсняха и със създаването на апликации за бърз секс. В последните 10 години те се надпреварваха в изграждането на стабилна мрежа за онлайн запознанства. Един от тях, насочен към хората с еднополови вкусове - Грайндър (Grindr), се превърна в платформа №1 място на планетата където гей хора търсят мимолетни срещи с цел разнообразие, размяна на голи снимки или просто чат. Е, и не само! Дигиталната секс-арена предлага дори ласки срещу заплащане.

Ако използвате Grindr, можете да намерите вашия бъдещ партньор, можете да си уредите приятен разговор или просто среща. Но Grindr може да бъде и опасно минно поле - заради фалшивите снимки на едрогърдести мачовци, както и заради опасността от разпространяване на лични снимки.

Потребителите на приложението трябва да бъдат предпазливи заради оферти с цел секс срещу заплащане и заради предложения за срещи на странни места, които водят до опасности.

Когато вече сте потребител на сигнално жълтото приложение, което използва GPS координатите ви, то показва останалите потребители в близост до вас. Ако те са позволили тази опция приложението ви показва на колко метра от вас се намират. Дори в спящ режим може да бъдете потърсен от друг потребител като получите съобщение със специфичен издайнически звук.

Grindr е глобална мрежа, която може да бъде използвана навсякъде по света. Разбира се, там можете да откриете и популярни личности които не се срамуват да показват открито своята сексуалност и предпочитания. 

Редакцията на Lifeonline не може да коментира достоверността на скрийншота от апликацията, качен от премиера Кирил Петков, но се надявяваме той да бъде първият в България открит политик. Ако разбира се, слуховете отговарят на истината.

В Инстаграм открихме акаунт, който публикува примерни разговори между потребители в апликацията, ето някои от тях:

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от bulgrindr (@bulgrindr)  


Топ новини

виж още