Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Камерън Диас с признание: Използваха ме като муле за наркотици

Шоу

Камерън Диас с признание: Използваха ме като муле за наркотици

Камерън Диас с признание: Използваха ме като муле за наркотици - Tribune.bg
Снимка:

Американската актриса Камерън Диас обяви, че е била "използвана като муле за пренасяне на наркотици" през 90-те години, съобщи в. „Дейли Мейл“. По думите й това се случило само няколко седмици преди актьорската ѝ кариера да изгрее с главна женска роля в комедийно-фантастичния блокбъстър "Маската". Разкритието идва в момент, в който 49-годишната актриса се планира да се завърне на големия екран след осемгодишна пауза, подготвяйки се да участва заедно с Джейми Фокс в комедията "Отново в действие".

В началото на кариерата си актрисата е била модел в Париж, а след това е започнала работа като "муле, което пренася наркотици до Мароко". В подкаста Second Life Камерън обяснява, че е събрала достатъчно пари, за да се премести в Париж и да работи като модел, но не е имала късмет с намирането на работа там.

"Бях там цяла година и не работих нито ден. Не можах да си намеря работа, за да спася живота си. След това си намерих една работа, но наистина мисля, че бях муле, което пренасяше наркотици до Мароко - кълна се в Бога", отбелязва Диас. Тя признава, че не е знаела, че пренася забранени вещества, докато не е пристигнала на летището в началото на деветдесетте години, когато й бил даден „един заключен куфар“.

Избягвайки най-малко десетгодишна присъда за трафик на наркотици, Камерън оставя куфара на длъжностните лица, когато се връща обратно във Франция, като посочва това като първата и последната си работа в Париж.Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати