Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Кандидат-кметица се снима за „Плейбой“

Шоу

Кандидат-кметица се снима за „Плейбой“

Снимка:

Кандидат-кметицата на Момин проход Диана Габровска се снима за "Плейбой". Седем месеца след като в нета се разпространиха нейни голи снимки, Диана стана корица на еротичното списание за 18-ата му годишнина, пише „България днес“.

Горещите снимки на Диана, може да видите тук.

"Аз съм класическа "работеща домакиня", грижеща се за къща с трима мъже и двор, помагам на съпруга си в бизнеса, а това че се преоткрих като еротичен модел, а и "Плейбой" ме харесаха. И мен, и цялата история около мен, само прави живота ми по-интересен и вълнуващ и доказва максимата, че това което не ни убива, ни прави по-силни", споделя пред "България Днес" Габровска.

Едва ли ще направя кариера на еротичен модел, но искам да покажа на останалите работещи майки, че трябва да се поддържат красиви, да имат самочувствие и че са неудържимо привлекателни дори в територии, които уж са запазени за 19-годишни момичета, както се смята за "Плейбой", допълва пред вестника Диана, която е майка на двама синове.

Кандидатиралата се за кметица на живописното градче Момин проход жена споделя, че еротичните кадри, с които бе атакувана дни преди местния вот през октомври, са разпространени от зложелател, след като дала лаптопа си за ремонт, а те били вътре.

"Моите снимки са правени от съпруга ми в опит за еротична фотография, което е художествен жанр. Осъдително е, че подобни неща могат да се използват като политическо оръжие. Ако в любовта всичко е позволено, то в политиката не трабва да е така, защото тя уж проповедва себе си като морал, като общностни закони. Който посегне към такова "оръжие", сам доказва, че е недостоен да се занимава с политика и публични дела", казва тя.

Реших да се кандидатирам за кмет с идеята, че може да помогне на общността да живее по-добре, по-умно да харчи малкото пари, които се отпускат за общински дейности. Общината да се самоорганизира по-добре в подкрепа на мястото, на хората в него, уникалната природа и най-вече - децата на Момин проход, които растат на невроятно красиво място и заслужават не само родителската обич и грижа, но и грижата на цялата общност. Защото те са бъдещето на мястото, а не софиянци, които един ден ще го преоткрият и ще почнат пак да си строят вили там, както са привили някога софийските интелектуалци - между Първата и Втората световна война", казва Диана.

Малко след изтичането на голите снимки и видео с еротични сцени лидерът на "Воля" Веселин Марешки защити Габровска в парламента с думите, че "политици в парламента имат много по-гнусни записи". "Моите записи не са гнусни! Не се нуждая от такава защита, не се нуждая от никаква защита, защото нищо лошо или престъпно не съм направила. Напротив - престъпници са онези, които разпространиха тези снимки без мое и на съпруга ми знание и съгласие. За жалост поне до момента те остават ненаказани, защотото полицията не успява да ги намери. Но то си е за тях, има всемирна справедливост и един ден ще им се върне", казва Диана.

Габровска споделя, че един ден с усмивка и дори с гордост ще разказва и показва на синовете си всичко, през което е преминала.  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема