Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Карамазов НЕ се отказва от актьорската професия: Медиите са жадни за скандали!

Шоу

Карамазов НЕ се отказва от актьорската професия: Медиите са жадни за скандали!

Карамазов НЕ се отказва от актьорската професия: Медиите са жадни за скандали! - Tribune.bg
Снимка:

Актьорът Владимир Карамазов категорично отрече появили се информации, че напуска гилдията и вече няма да играе. Всичко тръгва след негово вчерашно интервю пред Радио „Фокус“, препечатано в десетки медии с неточен акцент.

Ето какво пише дословно той в профила си във Фейсбук:

„Медиите са меко казано ужасни. С много малки изключения. Жадни за скандали и тяхното раздухване с цел трафик. Обикалят като чакали в социалните мрежи и душат за скандал. Ако няма, си го създават или вадят от контекста като скалъпват думи и изречения. По гнусно нещо няма. Никой не се интересува от истината, тя винаги е по-проста и обикновена и това не им върши работа.

Истината не прави трафик. Без жал за последствия. Пишат се скандални заглавия, всъщност това им е основното занимание. Станали са спецове по заглавията. Добре че има все пак някаква лична трибуна от която да кажеш, какво мислиш за тях. Утре отново ще си напълнят тъпите страници с „Владо Карамазов е бесен и се самоубива заради пресата“.

Да кажа и повода за този пост. Вчера бях в едно радио – говорихме. После може би програма е свалила интервюто, защото е пълно с правописни грешки. И от там се започна – Владо Карамазов се отказва от актьорската професията. Над 30 заглавия днес и то от уж големи медии. Ако се изслуша интервюто, ще се види, че няма нищо такова. Започвам репетиции и ми предстоят други актьорски проекти.

Но поне си запълних черния списък с медии, на които никога няма да дам интервю. Междудругото той стана доста дълъг. И за жалост скандалите около нас в момента са раздухвани точно от такива гадни сайтове и медии“.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети