Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Каратистка преби любовницата на мъжа си

Шоу

Каратистка преби любовницата на мъжа си

Снимка:

Руска каратистка беше осъдена за побой над любовницата на съпруга си, съобщи РИА Новости.

Съдът установи, че на 4 май обвиняемата нанася побой с ритници и дървен кухненски чук на любовницата на съпруга си в двора на дома ѝ като мотивите за побоя са лична вражда. Жените се срещат пред местния магазин и обида към каратистката я предизвиква да нападне съперницата си.

39-годишната жена напълно признава вината си пред съда. Осъдена е на 180 часа поправителен труд по член от Наказателния кодекс на Руската федерация за нанасяне на лека телесна повреда с предмет, използван като оръжие.

По-рано жителка на Новосибирска област преби полицай и получи година условна присъда. Съдът установи, че през април 2019 година 31-годишната жена незаконно продава пушена риба на перона на гара Барабинск, когато към нея се приближава служител на реда като я предупреждава да преустанови дейността си и си тръгне от там.

В отговор тя го удря с крака и ръце по главата и десния крак. Призната е за виновна по чл.318 от НК на Руската федерация за насилие срещу държавен служител без опасност за живота и здравето му.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема