Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Кичка Бодурова изригна: Фънки е недодялано човекоподобно!

Шоу

Кичка Бодурова изригна: Фънки е недодялано човекоподобно!

Снимка:

Бил нещастен, недоказан музикант

"Фънки е недодялано човекоподобие и нещастен, недоказан музикант!”. С тези думи Кичка Бодурова се нахвърли върху съдията от „Като две капки вода”, който в понеделник поряза един от участниците заради нейна имитация, пише "България днес".

„Това предаване започва да се скапва нещо. Знам възможностите на Стефан, тая песен не беше нищо особено. Имаш лош късмет. Кичка да не е Майкъл Джексън, че да е трудно да я имитираш”, обяви Фънки. Така той поряза Стефан Илчев след въплъщението му като естрадната дива.

Кичка от своя страна се нахвърли върху него в социалните мрежи. „Изобщо не искам да го коментирам! Публиката сама вижда, че той е абсолютно безполезен за шоуто и само се заяжда”, заяви още Бодурова.

Зрителите също негодуват, но не само срещу съдията. Повечето от тях смятат, че Фънки е твърде груб с останалите си колеги, най-вече с Хилда, пише изданието.

Той непрекъснато се заяжда с нея, критикува я, че е твърде мека с участниците, а според хора от екипа и зад кулисите не си общува с останалите участници и журито.

Но проблемите между съдиите са дреболия, спрямо останалите гафове на шоуто. Техническа неизправност стана повод поне двама от участниците в предаването да се уредят с образи, без дори да са натискали бутона на късмета.

От апаратната съобщиха, че става въпрос за технически проблем, което в крайна сметка доведе и до това, че шоуто бе закрито, без зрителите да видят изборите на останалите звезди в шоуто.

Това моментално роди мълвата, че бутонът е нагласен, а участниците се уреждат с предварително определени образи.   


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема