Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Кинокритик определи филм с Брад Пит като най-подходящ по време на пандемията

Шоу

Кинокритик определи филм с Брад Пит като най-подходящ по време на пандемията

Снимка:

Ели Гемил: Лентата ни помага да се отпуснем

Продукцията със звездата на Холивуд Брад Пит - „Z-та световна война“ /2013 г./, е най-подходящият филм за гледане по време на пандемията от коронавирус, смята журналистът и кинокритик на изданието Collider Ели Гемил.

„Лентата е единственият филм, който наистина ни помага да се отпуснем, въпреки че в него се разказва напрегнатата история, свързана с пандемия от страшен вирус, който превръща хората в зомбита. Но това е точният филм, който си струва да гледате“, смята Гемил.

За кинокритика лентата на режисьора Марк Форстър е актуална, защото събитията се развиват почти по същия начин, както днес по време на коронавируса.

„Най-важното за зрителя е, че режисьорът е предложил решение на проблема, макар и измислено. Плюс това във филма участва Брад Пит. А с него нещата стават по-хубави“, подчертава Гемил.

Сюжетът на „Z-та световна война“ разказва за бившия служител на ООН Джералд Лейн, в ролята е Брад Пит, който заедно със семейството си се оказва в центъра на зомби апокалипсис, причината, за който е заразяването с неизвестен вирус. Филмовият герой на Пит, успява да се спаси на безопасно място, след което властите го молят да проучи причината за пандемията. В хода на разследването бившият служител на ООН дори успява да направи невъзможното, откривайки ваксина.  

 

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив