Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Крис Хемсуърт оставя на "пауза" актьорската си кариера заради влошено здраве

Шоу

Крис Хемсуърт оставя на "пауза" актьорската си кариера заради влошено здраве

Крис Хемсуърт оставя на пауза актьорската си кариера заради влошено здраве - Tribune.bg
Снимка:

Крис Хемсуърт оставя на "пауза" актьорската си кариера заради влошено здраве, сподели холивудската звезда пред Vanity fair. Актьорът откри, че е застрашен от болестта Алцхаймер. Той е взел решението да прекара известно време със семейството си, след като е заснел епизод за смъртта в новия си документален сериал "Без граници".

Документалният сериал проследява Хемсуърт, който преследва различни физически цели и преодолява границите на възможностите на тялото си. Кръвни изследвания, направени за сериала, разкрили, че вероятността 39-годишният актьор да развие болестта на Алцхаймер е между осем и десет пъти по-голяма от тази при останалите хора. 

"Това ме накара да пожелая почивка. Завършихме сериала, довършвам някои неща по договори и бих искал да остана на спокойствие със семейството си", признава Хемсуърт.

Според Центъра за контрол и превенция на заболяванията (CDC) хората, застрашени от Алцхаймер, могат да предприемат мерки, за да намалят риска. От центъра съветват хората да спят добре, както и да ограничат приема на алкохол и тютюнопушенето. 

Крис Хемсуърт е взел мерки и е започнал да води по-здравословен начин на живот.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети