Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Критики за Лана Дел Рей заради маска на дупки

Шоу

Критики за Лана Дел Рей заради маска на дупки

Снимка:

Певицата Лана Дел Рей, с истинско име Елизабет Улридж Грант, беше с лъскава маска, но на дупки, на събитието в Лос Анджелис, заради която стана обект на критики, съобщава „Мирър“.

Лана популяризира новата си поетична книга по време на събитието с фенове. Бляскавата звезда седеше в ограден район, за да чете откъси от поезията си.

По-късно певицата позира за снимки за феновете, докато носеше бляскава маска за лице, която беше доста рехава и на дупки.

По-малката сестра и фотографка на Лана Каролайн– 'Чък' Грант отрази събитието в Инстаграм с видео, но в коментари на кадрите феновете бързо се оплакаха от маската на лицето на сестра ѝ заради пандемията COVID-19.

Един човек коментира: „ЛАНА НОСИ МРЕЖА МАСКА ЗА СЪБИТИЕ ЗА НЕЙНАТА ПОЕЗИЯ Толкова безотговорно.“ Друг последовател пише: "Защо е на събитие с куп хора, носеща мрежеста маска ??? Обичам Лана, но това е невероятно безотговорно."

Чък обаче бързо се захвана със защитата на сестра си, като отбеляза, че певицата се е държала на разстояние от феновете и е дала отрицателен тест за коронавирус преди събитието.

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Lana Del Rey (@lanadelrey) наОкт 2, 2020 в 3:35 PDT  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема