Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Култов столичен клуб с грандиозен юбилей

Шоу

Култов столичен клуб с грандиозен юбилей

Култов столичен клуб с грандиозен юбилей - Tribune.bg

Gramophone Live&Event Club става на четвърт век

Един от най-обичаните нощни клубове в София навъртя цели 25 години. Gramophone Live&Event Club - или просто Грамофон, както го наричат всички, се нарежда до малкото заведения, които могат да се похвалят с толкова дълъг и пълноценен живот. За честването на забележителния юбилей клубът е подготвил цели 9 неповторими събития, представящи историята на Грамофон по периоди: клубна музика, ретро, комерсиални партита и изпълнения на живо заедно с тематични събития. За откриващото събитие на 16 септември са поканени едни от най-култовите фигури на българската клубна сцена – DJ Paragraff_22 (Ilko)който е бил resident на Грамофон в зората на клуба, и DJ Burlakработил с изпълнители като Графа, Михаела Филева, Любо Киров, D2 и др. Официалните спонсори на празника BushmillsJose Cuervoи Heineken са се погрижили настроението на всеки посетител на събитията да придобие още по приповдигнат вид.

Програмата на клуба е богата: от участия на най-добрите бг хип-хоп изпълнители, през известни диджеи, до лайв изпълнения и концерти на артисти от ранга на Стефан Вълдобрев,Иван ЛечевNo More Many More и мн. другиСтотици компании се довериха на заведението в организацията на техните корпоративни партита и мероприятия. Грамофон предоставя сцената си и на много литературни четения, представяния на книги, стендъп комеди представления. Има и много тематични събития като Let’s Party Like Gatsby, 00’s Fever, Tribute nights и др. Именно богатата програма и разнообразие обуславят дълголетието на клуба и го поставят на значимо място в сърцата на хората в София.

Заповядайте на събитията, отбелязващи юбилея на Грамофон – ще има трогателни изненади, истинско шоу и повече от добро настроение!


Последвайте ни в Google News

 

Етикети клуб, юбилей
Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети