Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Лайнъл Ричи шокира с 40-годишни по-млада приятелка

Шоу

Лайнъл Ричи шокира с 40-годишни по-млада приятелка

Снимка:

Феновете и медиите приемат новината със смесени чувства

71-годишният Лайнъл Ричи и 30-годишната Лиза Париджи шокираха обществеността с тяхната голяма възрастова разлика, въпреки че романтичната им връзка не е новост, пишат световни издания. Предполага се, че се виждат още от 2014 г., когато блогърката Лиза е била на 23 години.

Разликата във възрастта обаче напоследък привлича вниманието на медиите и феновете, като в Туитър се разпространяват снимки на музиканта и неговата партньорка. Някои отбелязват, че Париджи всъщност е по-млада от осиновената дъщеря на Ричи -  Никол, която е на 39 години, и само с няколко години по-голяма от дъщеря му София, която е 22-годишна, и синът му Майлс, 26-годишен.

Други обаче забелязват в Туитър, че Ричи изглежда наистина страхотно за възрастта си и че много приятна двойка.

Париджи, която дори не е била родена, когато са излязали класиките „Easy“ и „Three Times a Lady", е родом от Швейцария и сега живее в Лос Анджелис. Тя работи и като модел в корпоративния сектор и в момента води блога "Dream Design Discover". Тя е и основател и главен изпълнителен директор на "The Estate Collection", марка, която продава свещи и ароматни масла.

"Той е на 71 години, тя на 30 години, любовта побеждава", гласи коментар на фен, събрал най-много харесвания.

Париджи днес се обърна към всички с публикация в Instagram. „Великите умове обсъждат идеи, средните умове обсъждат събития, малките умове обсъждат хората“, гласи написаното.

Лайнъл Ричи е бил женен два пъти - за Бренда Харви от 1975 до 1993 г. и за Даян Александър от 1995 до 2004 г

 

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема