Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Лъжливият репортер на Господарите забрави за позора и се пусна в живота

Шоу

Лъжливият репортер на Господарите забрави за позора и се пусна в живота

Снимка:

Димитър Върбанов бе позорно отстранен от „Господари на ефира”, след като симулира нападение върху себе си

След като бе уличен в грозна шашма, амбициозният репортер се покри от света. Негови приятели докладваха, че го е налегнала депресия и не иска да се сблъсква със света, пише Blife.bg.

Репортер на медията го засече да празнува Новата година в известна дискотека в Студентски град. Митко бе в мъжка компания, но по изражението му все още бе отпечатано унижението, на което е подложен в последно време. Не пропусна възможност да отскочи до масата на Борис Дали, който същата вечер имаше участие в заведението.

Неговите приятели се веселяха, докато той не се чувстваше удобно при такава тълпа. Непрекъснато се оглеждаше с чувството, че всички очи са вперени в него и го обвиняват за постъпката му.

Припомняме, че Димитър Върбанов бе позорно отстранен от „Господари на ефира”, след като симулира нападение върху себе си. Нахаканият репортер се опита да стане известен с версията, че при опит да заснеме репортаж в склад за хранителни стоки във Велико Търново е хвърлен върху бетонова площадка. В следствие получил наранявания по ръцете и главата, заради което беше настанен в Спешното отделение във Велико Търново.

Кадри от охранителните камери във въпросния склад, разпространени в Yotube, показват как Върбанов сам пада на земята, след което оператора от екипа му започва да го снима. Репортерът остава на земята за известно време, подпрян на лакът и говори пред камерата на колегата си. Впоследствие той ляга по гръб, а операторът му звъни по телефона. Накрая на мястото пристигат двама полицаи.

Междувременно от предаването „Господари на ефира”, което е външна продукция на Нова телевизия, съобщиха, че Димитър Върбанов е освободен. Въпреки че екипът на предаването заявява, че „нито „Господари на ефира”, нито Димитър Върбанов са твърдели, че той е бил бит по време на разследване в склад за хранителни стоки”, в съобщението се посочва, че го освобождават „заради съзнателния или не опит на репортера да подведе обществеността”.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още