Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Лейди Гага е преживяла срив след изнасилване, при което забременяла

Шоу

Лейди Гага е преживяла срив след изнасилване, при което забременяла

Снимка:

Изпълнителката споделя, че години по-късно е имала тотален психотичен срив и била в „ултра състояние на параноя“

Лейди Гага разкри, че е претърпяла срив, когато на 19 години е изнасилена от музикален продуцент, който я заплашил, че ще изгори музиката й, ако не съблече дрехите си, предаде Би Би Си.

„Той ме заряза бременна ... защото повръщах и се разболях", споделя изпълнителката. Години по-късно тя имала тотален психотичен срив и била в „ултра състояние на параноя“ в резултат на травмата.

Гага, чието истинско име е Стефани Германота, участва в първия епизод на новия сериал на Apple TV + на Опра Уинфри и принц Хари „The Me You Can't See “, който се бори със стигмата около психичното здраве.

Певицата избухна в сълзи, докато описваше посегателството срещу нея, което се е случило в ранните й дни в музикалната индустрия. Сега на 35г., певицата е категорична, че никога няма да назове името на нападателя си.

„Разбирам това движение #MeToo, разбирам, че някои хора се чувстват наистина комфортно с това, а аз не. Никога не искам да се изправям отново пред този човек", коментира Лейди Гага. Тя за първи път обсъжда изнасилването си през 2014 г. и го обсъжда в песни като Swine и Til It Happens To You, които озвучават The Hunting Ground, документален филм за сексуално насилие в кампусите на американските колежи, който е номиниран за Оскар през 2016 година.

Изпълнителката споделя, че нейният срив е дошъл години по-късно и все още продължавал, когато приема Оскара си за A Star is Born през 2019 г.

„Не усещах собственото си тяло. Първо почувствах пълна болка, след това се почувствах вцепенена и след това бях болна, седмици наред“, признава Лейди Гага. Звездата добавя, че травмата я е променила като човек и никога няма да я напусне.

„Направих толкова много ЯМР и сканирания, но не намират нищо. Но тялото ви помни", уверява певицата. Тя, обаче, завършва обнадеждаващо, че след години усилия „е научила всички начини да се измъкне от болката и всичко е започнало бавно да се променя."

Гага е едно от редицата известни лица, които ще участват в The Me You Can't See, включително Глен Клоуз, световната величина в бокса Вирджиния Фукс и готвачът на знаменитости Рашад Армстед.  

 


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още