Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Лили Иванова затрупа Софи Маринова с подаръци, очарована от изпълнението ѝ в „Като две капки вода“

Шоу

Лили Иванова затрупа Софи Маринова с подаръци, очарована от изпълнението ѝ в „Като две капки вода“

Снимка:

Примата на българската естрада дори се обадила лично на ромската перла, за да я поздрави

Примата на българската естрада Лили Иванова изненада Софи Маринова с много подаръци, след като ромската перла се превъплъти блестящо в нейния образ на сцената на шоуто като „Като две капки вода“ в понеделник. Софи изпълни песента на Лили Иванова „Скитница“, като вдигна на крака жури и публика. По всичко личи, че и самата Лили е останала очарована от изпълнението на попфолк певицата и дори ѝ се е обадила лично, за да я поздрави и да ѝ сподели, че се е развълнувала от него. Софи Маринова от своя страна се е разплакала. Тя признава, че е сбъднала най-голямата си мечта – да се докосне до своя идол! Сред най-ценните подаръци, които Софи получи е и последният албум на Лили Иванова „Севдана“. На обложката му е написано: „На г-жа Софи Маринова! Една прекрасна певица и човек“.

„Не ми достигат думи, с които да изкажа огромната си благодарност към Великата Лили Иванова за вниманието и уважението, с което ме изненада! Бях на среща с нейния PR. Това не съм си го представяла да ми се случи, никога.

Толкова много подаръци ми е изпратила, че ме остави без дъх от вълнение. Разговаряхме по телефона и тя ми сподели, че моята имитация ѝ е харесала най-много от всички до сега.

Това ме разплака, признавам си. Трудно ми е да опиша точно колко се вълнувам от всичко това, много трудно. Но вие знаете, че моята сила не е в думите. Аз изживявам емоциите. А тази емоция определено е една от най-чаканите в живота ми! Лили Иванова е и ще си остане моят най-голям идол!

Благодаря от цялото си сърце на всички замесени в това приключение наречено „Като две капки вода“, защото вие сте причината да сбъдна мечтата си и да се докосна до Лили Иванова, точно по този невероятен начин.

Мечтайте, приятели! И най-смелите мечти се сбъдват!“, сподели Маринова в социалната мрежа.

Тя публикува и снимка, на която се вижда какви подаръци е получила от своя идол.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Софи Маринова (@sofi_marinova_official)  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още