Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Мадона с пореден отменен концерт заради влошено здраве

Шоу

Мадона с пореден отменен концерт заради влошено здраве

Снимка:

Предполага се, че причината са разкъсани кръстни връзки и повредено коляно

Американската певица Мадона отмени пореден концерт в САЩ в подкрепа на студийния албум „Мадам Х“ заради силни болки, предаде ТАСС. Европейската част от турнето, която започва в Португалия на 12 януари и завършва във Франция на 11 март, остава под въпрос.

Певицата обясни, че е принудена да отмени концерта, насрочен за 21 декември в Маями Бийч (Флорида), поради силна болка по време на репетиции. "Изкачвайки се по стълбите в събота вечер в Маями, плаках от болка заради нараняванията си. Болката беше неописуема през последните няколко дни", обясни певицата. "С всяка нова песен се молех да има сили за следващата и с достойнство да завърша концерта. Молитвите ми бяха чути", каза тя.

„Прекарах последните два дни с лекари, на ултразвук и рентген“, пише певицата. „Тестовете ясно ми показаха, че ако искам да продължа турнето си, трябва да почивам възможно най-дълго, за да не причиня още по-сериозни и непоправими щети на тялото си". Изпълнителката не разкри причината за острата болка. Местните медии предположиха, че причината са разкъсани кръстни връзки и повредено коляно.

По-рано Мадона отмени три концерта в Бостън (Масачузетс), които бяха насрочени за 30 ноември, 1 и 2 декември. Турнето в подкрепа н 14-ти я й студиен албум „Мадам X“ започна на 17 септември в Ню Йорк, пише БГНЕС. Европейската част на турнето включва концерти в Лисабон, Лондон и Париж.  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема