Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Мария Илиева и Миро представиха дуетната си песен

Шоу

Мария Илиева и Миро представиха дуетната си песен

Мария Илиева и Миро представиха дуетната си песен - Tribune.bg

„Ако Утре Няма Днес” е заглавието на един от най-дългоочакваните дуети на българската поп сцена

На церемонията по връчването на Годишните музикални награди на БГ радио в Пловдив бе премиерата на песента на Мария Илиева и Миро „Ако Утре Няма Днес”. Дуетът, който несъмнено е сред значимите събития за съвременната българска музикална сцена, предизвика еуфория сред феновете и музикалните критици.

„Ако Утре Няма Днес” е авторска песен на Миро и Мария Илиева. На стилната премиера на сцената на Колодрума - Пловдив освен с впечатляващо вокално майсторство двамата изпълнители оставиха публиката без дъх с изпълнението си на два рояла.

Аудиото на „Ако Утре Няма Днес“ от наградите на БГ радио може да бъде чуто тук: https://www.youtube.com/watch?v=WSvXM3OW2TQ, а съвсем скоро предстои и премиера на официалното видео на песента.

„Ако утре няма днес“ е създадена буквално за дни и е плод на вдъхновяващата синергия между двамата изпълнители, взаимната им обич и възхищение. Обещанието за дуета идва от самия Миро от сцената на Годишните музикални награди на БГ радио през 2022 г., когато при връчването на наградата за най-добра изпълнителка той обявява, че ще направи песен с победителката, която е именно Мария Илиева. Останалото е история.

„Винаги съм искала да правя музика с Миро, защото се възхищавам на таланта, енергията и светоусещането му и съм безкрайно щастлива, че това най-после се случи и то по този вълшебен начин,” споделя Мария Илиева. „Работата с Миро е истинско благословение – влязохме в студиото и веднага усетихме точно какво и как искаме да кажем чрез музиката.”

„Винаги съм се възхищавал на Мария Илиева!” сподели Миро. „Дотолкова, че ако не беше това „обещание” на ГМН на БГ радио, нямаше да имам смелостта да ѝ предложа да направим песен.”

Междувременно двамата изпълнители работят по предстоящите си национални турнета, а есента ще можем да им се радваме от малкия екран в ролята им на треньори в 10-ия сезон на „Гласът на България”.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство с третия мандат?
Покажи резултати Скрий резултати