Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Марвел пусна първи трейлър на „Черната пантера 2“

Шоу

Марвел пусна първи трейлър на „Черната пантера 2“

Марвел пусна пълния трейлър на продължението на "Черната пантера", а видеото е публикувано в канала на Marvel Entertainment в YouTube. Световната премиера на "Черната пантера: Уаканда завинаги" е насрочена за 11 ноември.
 
Главните роли се изпълняват от Летисия Райт, Лупита Нионго, Данай Гурира и Уинстън Дюк. Режисьор на филма е Райън Куглър.

В "Черната пантера: Уаканда завинаги" на Marvel Studios кралица Рамонда, Шури, М'Баку, Окойе се борят да защитят народа си от намесата на световните сили след смъртта на крал Т'Чала. Героите трябва да се обединят с помощта на наемницата Накия и Евърет Рос и да проправят нов път за кралство Уаканда. В трейлъра са показани и кадри от битките им. Сред героите е и наследничката на Железния човек Рири Уилямс, по прякор Желязното сърце.
 
Първата част на "Черната пантера" излезе през 2018 г. и спечели три номинации за "Оскар". Научно-фантастичният филм спечели и четири награди на MTV Music Channel, наградата на Гилдията на актьорите за най-добър актьор и каскадьорски състав и наградата на Британската академия за филмово и телевизионно изкуство за визуални ефекти.

Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Какви новини искате да четете през 2023 година?
Покажи резултати Скрий резултати