Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Майката на Ким Кардашиян категорично отрича обвиненията в сексуален тормоз

Шоу

Майката на Ким Кардашиян категорично отрича обвиненията в сексуален тормоз

Снимка:

Бившият й бодигард, Марк Макуилямс, е завел дело срещу нея

Майката на риалити звездите от клана Кардашиян-Дженър - Крис Дженър категорично отрича обвиненията в сексуален тормоз на бившия си бодигард Марк Макуилямс, съобщи www.people.com. Служителят по сигурността в David Shield Security and Armor Protection е завел дело срещу екс работодателката си, тъй като тя го масажирала и опипвала по слабините.

"Неговите абсурдни твърдения са очевидно изфабрикувани. Крис никога не се е държала неподходящо спрямо него", заяви в изявление адвокатът на Крис Дженър, Мартин Сингър.

Освен в сексуален тормоз в заведеното от бившия служител дело са изложени и редица други обвинения срещу звездата - расова дискриминация и дискриминация по полов признак, за което се посочва като обвиняема и най-голямата дъщеря на Дженър - Кортни Кардашиян. Делото е и срещу David Shield Security and Armor Protection, частната охранителна компания, за която е работил бившият бодигард Марк Макуилямс. В съдебните документи той се самоопределя като чернокож  и твърди, че Дженър „се е впуснала в модел на поведение, включващ физически контакт без съгласие с [Макуилямс] с неподходящ и сексуален характер. "

Адвокатът на Дженър, Марти Сингър коментира, че охранителната компания е спряла ангажиментите на бодигарда към известното семейство, след като многократно е установено, че той спи в колата си на работа.

"Въпреки че Кортни е посочена в делото, тя не е обвинена, че е направила нещо неправомерно, нито го е направила. Когато Крис и Кортни победят този несериозен иск, те възнамеряват незабавно да съдят Макуилямс и неговите адвокати за злонамерено преследване", предупреждава адвокатът на Крис Дженър.

В правните документи Марк Макуилямс посочва, че предполагаемото поведение е започнало през май 2017 г,, след като е започнал работа за Крис Дженър, която е на 64 г. и за Кортни Кардашиян, която е на 41 г.   


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още