Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Меган и Хари ще отглеждат детето си полово неутрално

Шоу

Меган и Хари ще отглеждат детето си полово неутрално

Меган и Хари ще отглеждат детето си полово неутрално - Tribune.bg
Снимка:

Вече се спекулира и с пола на първото бебе на херцозите

Наближава пролетта, когато се очаква Херцогинята на Съсекс да роди първото си дете. Макар официално да не се знае какъв пол ще бъде бебето на Меган и Хари вече има някои подробности около детето.

Като за начало се знае, че най-вероятно актьорът Джордж Клуни и съпругата му ще са кръстници.  

Според списанието Vanity Fair дори разкриват, че младото кралско семейство очаква момче. Изданието твърди, че тази новина е съобщила лично Меган по време на бебешкото парти, организирано от нейни приятелки в САЩ.  Тя е споделила и как двамата с принц Хари искат да възпитат детето си.

Меган Марл е казала на приятелите си, че иска да избягва половите стериотипи при отглеждане на детето си.

„Тя каза, че планират да отгледат детето си с „плавен“ подход към пола и не искат да му налагат каквито и да било стереотипи”, заявява източник на списанието. Не ясно какво точно има предвид херцогинята, използвайки „плавен“ подход.

Най-вероятно ако детето е момче, то той няма да е отрупан с влакчета и колички за играчки и обратно – ако е момиче, едва ли ще има само кукли.

Знае се, и че херцозите на Съсекс вече подготвят стая, която е джендър неутрална, като са избрали стените да са бели и сиви, а не розови или сини. Това означава и че бъдещият наследник на семейството няма да бъде обличан според пола му – в синьо или розово.

Изданието коментира и че този по-модерен подход е доста популярен в САЩ, а и има доста изследвания, които дават добра оценка за него.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети бебе, Меган, Хари, пол

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети