Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Меган Маркъл: Бъкингамският дворец не може да очаква аз и Хари да мълчим

Шоу

Меган Маркъл: Бъкингамският дворец не може да очаква аз и Хари да мълчим

Междувременно се появи статия, според която Меган е отговорна за напускането на няколко души от персонала в Бъкингамския дворец

Още преди да е излъчено, интервюто на Меган и Хари, дадено за легендарната Опра Уинфри, предизвика вълнение от двете страни на Океана.

Разговорът с известната водеща се определя като „медийното събитие на годината“. В медиите вече има откъси от него, които предизвикаха и реакции.

Меган обвинява двореца в „увековечаване на фалша“ за нея и Хари.

„Бъкингамският дворец не може да очаква аз и Хари да мълчим, докато от там се разпространяват лъжи“ - казва Меган в отговор на въпрос, как се чувства когато знае, че в двореца ще чуят нейната истина, съобщава BBC.

Херцогът и херцогинята на Съсекс напуснаха ролята си на старши работещи кралски особи през март 2020 година. Сега живеят в Калифорния и очакват второто си дете.

Междувременно във вестник „Таймс“ се появи статия, според която Меган е отговорна за напускането на няколко души от персонала в Бъкингамския дворец, докато двамата с Хари са живеели там.

Случката датира от октомври 2018 г., докато херцогът и херцогинята живеят в двореца Кенсингтън след брака си през май същата година.

В имейл, изпратен от служител на кралското семейство и публикуван от вестника, се твърди, че Меган е изгонила двама лични асистенти от домакинството. В статията се твърди, че тя е подкопала доверието на трети член на персонала.

В изявление по-късно Бъкингамският дворец - който е отговорен за наемането на кралски персонал - заяви, че е „много загрижен за твърденията в Times“ и неговият екип по човешки ресурси ще проучи обстоятелствата, посочени в статията.

„Кралското домакинство има политика за достойнство в работата от няколко години и не понася и няма да толерира тормоз“, посочват от двореца.

Бивши и настоящи кралски служители трябва да бъдат поканени да говорят поверително за опита си от работата за Меган като част от разследването.

Твърденията за тормоз се отричат от Меган и принц Хари.

В изявление на говорителя на Меган в отговор на историята на вестника се казва: „Херцогинята е натъжена от тази поредна атака срещу нейния характер, особено като човек, който е бил обект на насилие и е силно ангажиран да подкрепя тези, които са преживели болка и травма.“

Тя е твърдо решена да продължи благотворителната си работа по целия свят и ще продължи да се стреми да дава пример за правене на добро“.  


Коментари (1)

ZD Отвратителна: нагла, грозна, черна, алчна, невъзпитана и много посредствена...но с големи претенции.
07.03.2021 22:04 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема