Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Меган ще издава мемоари, а Хари иска баща си и брат си обратно

Шоу

Меган ще издава мемоари, а Хари иска баща си и брат си обратно

Меган ще издава мемоари, а Хари иска баща си и брат си обратно - Tribune.bg
Снимка:

„Никога не трябваше да става така, искам семейство – не институция. Те смятат, че е по-добре да ни направят злодеи. Те не показаха желание за помирение. Бих искал да си върна баща си. Бих искал да си върна брат си“.

Това казва в поредно обширно интервю принц Хари. Този път той говори ексклузивно 90 минути за ITV.

Цялото интервю трябва да бъде излъчено два дни преди публикуването на автобиографията на принц Хари „Spare“ на 10 януари, като част от рекламната кампания на книгата. Сега беше показан само 20-секунден отказ.

38-годишният син на крал Чарлз и покойната лейди Даяна издава книга след поредица от интервюта, документални филми и риалити предавания, в които той говори за семейството си.

Междувременно се появи информация, че Меган ще издаде свои собствени мемоари и „обмисля да разкаже напълно откровено за престоя си в кралското семейство”. Според Daily Mail през 2021 г. двойката е подписала договор с издателство Penguin Random House за издаване на четири книги – детска книжка от Меган, мемоарите на принц Хари, за които е прибрал аванс от 20 млн. долара, книга за уелнес и бъдещите спомени на херцогинята.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети