Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Мелания и Доналд Тръмп не делят една спалня

Шоу

Мелания и Доналд Тръмп не делят една спалня

Снимка:

Нова книга показва непознатата страна на първата дама на САЩ

От доста време се носят слухове, че Мелания и Доналд Тръмп не делят една спалня. Е, те вече са официално потвърдени. Всъщност личният живот на обитателите на Белия дом винаги е интригувал хората. Сега обаче интересът е още по-голям, а причината е  първата дама.

Ако Доналд Тръмп не пропуска медийна изява, а денят му задължително започва с туит в социалната мрежа, то съпругата му е далеч по-загадъчна. Тя рядко общува с медиите. И докато Мелания е винаги неотлъчно до президента при официални събития, то личният им живот е обвит в мъгла.

Самата първа дама на САЩ се смята за енигма. Книгата „Free Melania“ повдига малко завесата, като ни разкрива част от характера на Мелания Тръмп, както и отношенията ѝ със съпруга ѝ.

Да, двамата не спят в една спалня, всъщност дори не живеят на един етаж. Това става ясно от книгата на журналистката Кейт Бенет. Мелания има свой отделен апартамент в Белия дом.  Тя спи в стая на третия етаж на президентската резиденция, където майката на Мишел Обама е живяла по времето, когато обитатели на Белия дом са семейство Обама. Тръмп спи в главната спалня на първия етаж.

Според авторката това, че всеки от тях има свои личен апартамент, може и да се окаже ключът към дългогодишния им брак, след като двамата са женени вече 14 години.

Това не означава, че комуникацията между двамата е напълно прекъсната. Всъщност източници твърдят, че съпрузите провеждат често лични разговори, понякога по няколко пъти на ден. А самият Доналд Тръмп не омаловажава мнението на съпругата си и винаги го взима предвид.  

 

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема