Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Мелания и Доналд Тръмп следят Дядо Коледа

Шоу

Мелания и Доналд Тръмп следят Дядо Коледа

Снимка:

Информират децата докъде е стигнал Белобрадият старец

Президентът на САЩ и първата дама имаха важна задача на Коледа – да следят как се движи Дядо Коледа и да информират за това децата. Мелания и Доналд Тръмп отговаряха на нетърпеливи деца по телефона къде точно е Белобрадият старец и кога се очаква да ги посети.

Семейство Тръмп бе част от доброволците на НОРАД - военните от Северноамериканското военновъздушно-космическо командване, които следят къде точно се намира Дядо Коледа. И всеки, който иска да проследи как Белобрадият старец обикаля света, може да го направи в реално време.

Доналд Тръмп разговаря със 7 -годишната Колман. След като я попита на колко години е и как се справя с училището, президентът зададе и въпроса : „ Вярваш ли в Дядо Коледа?“. Не е ясно какво е отговорило момиченцето. БиБиСи обаче го успокоява, че Дядо Коледа наистина съществува и никой не се съмнява в това. Като доказателство дори публикува снимки на добрия старец от различни краища на света.

Всъщност на Дядо Коледа му остава още съвсем малко работа. Той е раздал по-голямата част от подаръците си и в момента е в Аляска. Именно при навлизането си в САЩ и Канада Дядо Коледа получава и допълнителна помощ – съпровождат го изтребители.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема