Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Мерилин Менсън за обвиненията в насилие: Ужасно изкривяване на реалността

Шоу

Мерилин Менсън за обвиненията в насилие: Ужасно изкривяване на реалността

Снимка:

Лейбълът Loma Vista Recording е обявил прекратяване на сътрудничеството с певеца

Американският рок музикант Мерилин Менсън нарече обвиненията в насилие „ужасно изкривяване на реалността“.

По-рано американската актриса Евън Рейчъл Ууд, известна със сериала „Westworld“, обвини Менсън в насилие, като заяви, че години наред „ужасно е издевателствал“ над нея и вече не може да живее в състояние на страх и изнудване. В знак на солидарност най-малко четири други жени споделиха своя опит, съобщи „Венити Феър“, обвинявайки Менсън в сексуално и психологическо насилие, както и в различни форми на принуда и сплашване.

„Очевидно моето изкуство и животът ми отдавна предизвикват противоречия, но тези скорошни изявления за мен са ужасно изкривяване на реалността. Интимните ми отношения винаги са били по съгласие с близки по дух партньори. Независимо от това как или защо другите сега избират да изкривяват миналото, това е истината“, написа Менсън на страницата си в Инстаграм.

По-рано стана известно, че в светлината на твърденията за насилие срещу Менсън, лейбълът Loma Vista Recording е обявил прекратяване на сътрудничеството с певеца.

Музикантът започва сътрудничество с тази звукозаписна компания през 2015 г. и през това време успява да издаде три албума, последният от които - We Are Chaos („Ние сме хаос“) излиза през септември 2020 г.

Това не са първите обвинения срещу Менсън. По-рано звездата от „Доктор Хаус“, американската актриса Чарлийн Йи обвинява Менсън в сексуален тормоз по време на работата си в сериала. През 2018 г. окръжната прокуратура на окръг Лос Анджелис (Калифорния) решава да не повдига официални обвинения срещу певеца за изнасилване. Това решение е взето във връзка с изтичането на времето, предвидено за разследване и предаване на делото на съда. Освен това, жертвата се отказа от намерението си да съди Менсън и спира да си сътрудничи с прокуратурата.  

 


Коментари (1)

Тартаковер Евън Рейчъл Ууд,обвинява Менсън в насилие, като е заявила, че години наред „ужасно е издевателствал“ над нея, а в същите тези години на "издевателства", беше се сгодила с него и щяха да правят сватба..!? Гнусни джендъри, обърнаха всички ценности в извратеност и пари !
Сега естествено и други ще се втурнат да захлебят от рок музиканта. Застаряващите актриси ще търсят пари, а също малко да се пошуми около залязващите им имена...
02.02.2021 16:25 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема