Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Международно признание за Виктория в Испания

Шоу

Международно признание за Виктория в Испания

Снимка:

Българската певица се превърна в една от най-коментираните личности

Виктория с поредно голямо международно признание, след като популярни испански телевизии и онлайн издания публикуваха статии за българската представителка на Евровизия 2021. Българската певица се превърна в една от най-коментираните личности в Испания през последната седмица, а редица от най-престижните и четени медии в страната писаха за нея. 

Испанските меломани изразиха желание Виктория да изпълни българската песен за Евровизия 2021 “Growing Up is Getting Old” на живо в най-гледаното телевизионно предаване в Испания в момента - “Rocío, contar la verdad para seguir viva”.

„Всичко се случи много спонтанно. Много испанци започнаха да ми пишат за това предаване. Аз просто попитах за какво става въпрос, защото не бях запозната. Няколко минути по-късно от продукцията коментираха публикацията ми в Twitter, а на сутринта се събудих с хиляди съобщения от испанци, които ми изпращаха публикации от най-големите им медии”, не скри радостта си Виктория.

Евровизия 2021 ще се проведе в Ротердам на 18-и, 20-и и 22-ри май. Зрителите в България могат да гледат шоуто пряко по БНТ 1 от 22:00 часа.  


Топ новини

виж още

Актуална тема