Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Милко Калайджиев се кани да си обръсне мустака

Шоу

Милко Калайджиев се кани да си обръсне мустака

Снимка:

Цял живот пял поп музика, но после му се наложило да мине на поп-фолк

Певецът Милко Калайджиев се кани да направи огромна промяна в живота си – ще обръсне своя мустак. Това е запазената марка на изпълнителя. А причината да се сбогува с него е телевизионно шоу.

„Ще го махна мустака. Няма начин! Не мога да изиграя женска роля с мустаци. Как да съм Шакира например с мустаци?“ Това заяви певецът пред Нова ТВ.

Калайджиев ще участва в шоуто „Като две капки вода“. Той разказва, че трудно се съгласил именно защото трябвало да се обръсне, а счита мустака за неделима част от неговата визия.

„Аз слушам поп музика - от най-новото до старите парчета. Цял живот съм пял поп музика, а после се наложи да мина на поп фолк. Всичко пея и БГ естрада. Поп фолкът вече не се пее лесно, трябва орнаментика, която не се докарва ей така. По-лесно е обратното - да си пял поп фолк и да пееш естрада например“, сподели още колоритният изпълнител.

„Не искам да ми се пада от тези модерните певици, например Адел. Любопитно ще е, но би било много трудно за изпълнение, тя е уникална. Представяте ли си ме като Лейди Гага?! Олеее, не! Не искам да ми се пада Лейди Гага. Нека ми се пада нещо по-наложено така“, пожела си певецът.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема