Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Миро от КариZма: С Галя се събрахме по неволя. Нямахме пари

Шоу

Миро от КариZма: С Галя се събрахме по неволя. Нямахме пари

Миро от КариZма: С Галя се събрахме по неволя. Нямахме пари - Tribune.bg
Снимка:

Провокиран от певицата Дара да разкаже за пътя си на певец и музикант, треньорът в "Гласът на България" Миро сподели как и защо се е събрал с колежката си Галя и двамата са създали дует КариZма.

Изпълнителят на "Печат от моята душа" се върна назад във времето, обяснявайки, че никой в семейството му не се е занимавал с музика. Талантът му направил впечатление на детските му учители, които посъветвали родителите му да му купят пиано. Майка му и баща му се вслушали в думите им и купили музикалния инструмент, за който платили "невероятно висока цена" и което изплащали дълго време, заради по-скромните си заплати.

Миро започнал да свири и да пее, като в началото се включил в църковен хор, а след това започнал с участия по всички български музикални фестивали, включително "Златният орфей".

"След това направих един дует с едно момиче, защото се оказа, че нямам пари да издам първия си самостоятелен албум. Момичето се казваше Галя, групата се казваше "Каризма". Ние се събрахме по неволя. Галя искаше самостоятелна кариера, аз бях готов с песните за първия албум, апропо те отидоха при Тони. Това беше положението, защото така можехме с Галя да си платим наема. Седем години по-късно ние се разделихме като приятели, такива, каквито бяхме и това е най-ценното, което можем да си подарим един на друг в живота", разказа Миро.

 


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Миро, певец
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети
АНКЕТА: Кой носи вина за бедствената ситуация по софийските улици?
Покажи резултати Скрий резултати