Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. „Мис България“ обясни корекциите си: Младите се подлъгваме от социалните мрежи

Шоу

„Мис България“ обясни корекциите си: Младите се подлъгваме от социалните мрежи

Мис България обясни корекциите си: Младите се подлъгваме от социалните мрежи - Tribune.bg
Снимка:

Хората не знаят колко много критерии има, за да станеш "Мис България", заяви Радинела Чушева

23-годишната софиянка Радинела Чушева е ''Мис България'' за 2019 година. След избора ѝ обаче се надигна вълна от негативни коментари, най-вече заради пластичните корекции, които тя има по лицето и тялото.

"Емоциите тепърва започват. Очакват ни много позитивни, предполагам и негативни емоции. Старая се да не чета тези коментари. След като журито е преценило, че аз съм достойна, то е критерият, по който трябва да се водя, а не Фейсбук." Това сподели Радинела Чушева пред Bulgaria ON AIR.

„Хората не знаят почти нищо за това как е протекъл конкурсът. Те не знаят колко много критерии има, за да станеш "Мис България". Като започнем от репетициите, дисциплината, походката, начина, по който се изразяваш... Хората не знаят, че имаше тур с въпроси“, посочи новата „Мис България“.

На въпрос дали „Мис България“ не трябва да бъде естествена и без корекции, тя отговори, че в регламента на този конкурс както в България, така и по света не е забранено да имаш корекции, татуировки, белези... И призна, че ако е имало подобни забрани в конкурса, нямаше да се включи в кастинга.

„След като няма такава забрана, смятам, че всичко е подходящо“, категорична е Радинела.

"Младите постоянно гледаме от тези социални мрежи нови тенденции и просто се подлъгваме. Не знам дали е трябвало да го правя, може би съм сбъркала, но това ни влияе“, призна тя, запитана за корекциите за разкрасяване по себе си.

Но отбеляза, че всеки трябва да реши как се чувства добре в собствената си кожа. Според Радинела Чушева критиките към нея може да накарат младите момичета да не прибягват към пластичните корекции.

„След тези негативни вълни, може би ще си вземат урок ", отбеляза тя.

"Конкурсът имаше една кауза, която е свързана с екология. Ще се насочим към това. Не можем да променим света. Но стъпка по стъпка, ако всеки човек направи по нещо мъничко, всичко ще бъде по-различно. Примерно утре ще пътуваме всички заедно с един автомобил или когато дойде пролетта, ще се качим на колелото. Страшно много са нещата, които могат да се направят. Трябва да се направят много пречиствателни станции", каза още красавицата в студиото на "България сутрин".

Радинела е бакалавър по журналистика, в момента учи магистратура и не крие голямото си желание да се занимава с именно с медии.

"Бих искала да бъда успял журналист, да създам прекрасно семейство. Обичам кариерата, но искам да имам време за близките - баланс в живота", сподели тя.

"Авантюрист съм, много обичам да пътувам. Обожавам да откривам нови места. Много харесвам екзотиката и топлите места. Обичам с приятели или с майка ми да пътуваме - някъде по бански, с мокра коса, без дрехи, без грим...", откровена е Радинела.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (3)

мими Всичко друго е, но не и красавица! А що се отнася дали знаем, че има тур с въпроси - да, не сме паднали от Марс! Нищо естетично и красиво няма в тази миска!
25.11.2019 14:51 / Отговор
Виринея Вихра Това ли е критерият за българската красота? Тази е толкова красива колкото аз съм Английската кралица! Остава да изпее и някоя чалгия.....
25.11.2019 15:38 / Отговор
ЙОКИН 100-те,манекенки,НЕ ЩЕ Я ОСТАВИ''ГЛАДНА''.
21.03.2020 12:44 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още

Актуална тема

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Кой носи вина за бедствената ситуация по софийските улици?
Покажи резултати Скрий резултати