Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Мистър Гей Европа 2019 е българин

Шоу

Мистър Гей Европа 2019 е българин

Снимка:

31-годишният Александър Петров от България стана Мистър Гей Европа 2019. Софиянецът отвя конкуренцията в тазгодишния конкурс, чийто финал се състоя този уикенд по време на прайда в Кьолн, пише България днес.

В германския град претендентите за титлата се изправиха пред 8 различни предизвикателства, а като допълнение се оценяваха и взаимодействията между самите финалисти. Всеки от кръговете носеше различен брой точки, според важността му, които определят класирането на претендентите за първото място.

Александър е завършил икономика, но също така е учил философия и психология, а в момента работи в гейминг платформа. Той спечели 4 от изпитанията, поставени пред участниците - предварително интервю, личен проект, писмен тест и фотогенично предизвикателство. Общият му резултат възлиза на 211 точки, само с 29 по-малко от максималния брой, който е 240.

26-годишният белгиец Матиас де Роувър завоюва второто място с 198 точки, а след него, на трета позиция, се класира германецът Марсел Данър (30 г.), който спечели 174 т. Първият подгласник на титлата се представи най-добре в предизвикателството на социалните мрежи, докато германецът надделя в спорта и онлайн вота.

Тримата финалисти единодушно избраха представителя на Португалия - Мауро Мелим, за Mr Gay Congeniality.

ФейсбукФейсбук

„Групата от финалисти тази година беше изключителна. Всички бяха много отдадени и целенасочени. Участниците от цяла Европа обмениха знания и опит, като уловиха изцяло философията на Мистър Гей Европа“, каза директорът на конкурса.

Екипът, стремящ се към пълна прозрачност и откритост, ще оповести пълните детайли от вота след няколко дни.  


Коментари (1)

сивата котка А мис гей има ли?
12.07.2019 10:56 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема