Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Моника Валериева загуби делото за клевета срещу Люси Иларионов

Шоу

Моника Валериева загуби делото за клевета срещу Люси Иларионов

Снимка:

Сипе статуси срещу съдията във Фейсбук

Моника Валериева е загубила делото за клевета, което води срещу режисьора Людмил Иларионов. Тя искаше от него обезщетение за думите му във "ВИП Брадър", че вероятно тя упражнява най-древната професия. В предаването Иларионов не спря да се чуди откъде момиче без висше образование и сериозна професия има пари, за да обикаля света и да кара „Бентли”.

За загубеното дело става ясно от профила на Валериева, която посвещава доста статуси на съдия Веселка Йорданова, която е гледала делото.

„Веселка после пак ще пиша,имам работа но те нося винаги в сърцето си,трудно се забравя такава жена. Оневинила човек без едно доказателство. Веселка незабравима, кандидат за прокурор си ти ма майко!“, пише тя гневно (правописът е запазен).

Преди решението на първата съдебна инстанция, Валерия дори поздравява съдията с песни. „Веселка Йорданова, съдия, понеже Вие не работите с доказателства и с факти Ви поздравявам с тази песен, която е посветена на Моника Люински!“ и следва песен с нецензурно заглавие. Всъщност песента е на половинка на Люси – певицата Ани Хоанг, която пусна парче с името „Кур*а като Моника“, но после смени заглавието на „К'во ме гледаш”.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема